Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell på Färöarna

Färöarna är många naturälskares drömdestination. Strawberry öppnar nu hotell i huvudstaden, Tórshavn, där du bor lyxigt och centralt samtidigt som du utforskar både natur och kultur i orörd Nord-Atlantisk skönhet.

En orörd värld av naturupplevelser

Genom att resa till Färöarna öppnar du dörren till en värld av orörd natur, äventyr och kultur. De 18 öarna som ligger i norra Atlanten, mellan Island, Norge och Skottland bjuder på dramatiska berglandskap, majestätiska vattenfall och vackar gröna ängar. En destination som verkligen ger en känsla av att vara långt borta från vardagens jäkt och stress.

Boende

En av de bästa boendemöjligheterna på dessa fantastiska öar är Hotel Føroyar. Hotellet ligger på åsen Oyggjatangi, där du har en panoramautsikt över huvudstaden Tórshavn och den omgivande naturen. Hotellet kombinerer modern komfort med traditionell färöisk atmosfär som ger dig en upplevelse du sent kommer glömma.

Aktiviteter och sevärdigheter

När det kommer till aktiviteter på Färöarna är möjligheterna nästan oändliga. Ta en tur till den charmiga byn Gjógv, känd för sin naturliga klippbassäng och vackra omgivningar. Utforska de otaliga vandringslederna som slingrar sig genom den storslagna naturen, eller åk på en båttur för att uppleva öarna från havet. Upplev den gästvänliga kulturen samtidigt som du lär dig några fraser på det lokala språket, färöiska. 

Oavsett om du är ute efter avkoppling eller spänning har Färöarna något att erbjuda alla resenärer. Gör dig redo för en unik upplevelse och låt dig förtrollas av denna gömda pärla i Nord-Atlanten.

Läs mindre
1 hotell i Färöarna

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.11.002 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.