Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Vårt hotell i Litauen

Är du i Litauen på semester? Vi har hotell mitt i Vilnius med gångavstånd till Gamla stan, huvudstadens främsta sevärdhet. Med 700 meter till centralstationen och bara 10 minuter till Vilnius Airport kan du inte bo bättre!

Europas mittpunkt

Ska du utforska Litauen? Grattis! Med medeltida byggnader, vackra kyrkor, slott och museer är Litauen en fullspäckad buffé av aktiviteter och sevärdheter. Här, i Europas geografiska mittpunkt, finns något för alla, oavsett om det är kultur, konst, arkitektur eller historia som väcker din nyfikenhet.

Bo centralt när du utforskar Vilnius

Vilnius är den perfekta destinationen för din weekend. Bo centralt i huvudstaden på Comfort Hotel® LT, med gångavstånd till den UNESCO-listade Gamla stan. Strosa bland kvarter med nästan två tusen medeltida, gotiska, renässans och barocka byggnader, med den neoklassiska domkyrkan S:t Stanislaus i områdets hjärtat. I Vilnius finns även ett stort utbud av museer, och eftersom landet fortfarande bär prägel av åren med ryskt styre är det ett måste att besöka KGB Museum, beläget i ett tidgare sovjetiskt fängelse.

Sevärdheter i Litauen

Om du vill uppleva mer av Litauen än bara Vilnius så behöver du inte åka långt bort för spännande utflykter och sevärdheter. Välj och vraka mellan flera dagsturer från huvudstaden. För den naturintresserade är nationalparken Curonian Spit ett bra alternativ med sina vidsträckta sanddyner, medan den som vill lära sig mer om Litauens historia bör åka till den närliggande staden Kaunas och besöka Ninth Fort.

Fler länder

Danmark
Finland
Lettland
Norge
Sverige

Läs mindre
1 hotell i Litauen

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.