Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell vid Stockholm Arlanda Airport

Den internationella flygplatsen Arlanda är Stockholms huvudflygplats. Flygplatsen ligger i Sigtuna kommun, ca. 4 mil norr om Stockholm och 3 mil söder om Uppsala.

Flygbuss, lokaltåg eller flygtåget, Arlanda Express, tar dig enkelt till och från Stockholm. Oavsett om du ska på möte, konferens eller event så har vi hotellet för dig på Arlanda. Fyra kilometer från flygplatsen ligger vårt stora konferenshotell med 24 mötesrum, restaurang för 300 gäster, bar, träningsrum och bastu. Utöver frukost är busstransfer till och från flygplatsen inkluderat. Här kan du även ha bilen på service medan du är på konferens eller är ute och flyger! Mitt på självaste Arlanda hittar du vårt andra stora flygplatshotell. Hotellet ligger i själva Sky City, mellan terminal 4 och 5. Med en lokal på 800 kvadratmeter är det bara fantasin som sätter gränser för vilka typer av arrangemang och konferenser som kan hållas här. Förutom 44 möteslokaler och två restauranger har hotellet utomhuspool som är uppvärmd året om, solterrass, bastu – och en himmelsk utsikt, förstås. Från våra hotell på och runt Arlanda flygplats kommer du enkelt och snabbt vidare, vare sig du ska hem eller ut på resa. Välkommen till Stockholms internationella knutpunkt!

Läs mindre
27 hotell i Arlanda Airport

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.