strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Pommes frites och musslor serveras på restaurang The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Smakfull mat på mysig bistro intill Helsingfors flygplats

Boka nu

God mat och dryck, social stämning och bara ett stenkast från flygplatsen! Välkommen till The Social Bar & Bistro för vällagade och spännande rätter i sällskap av en stor dryckesmeny.

Mat för alla smaker

På The Social Bar & Bistro möts du av en varierad meny full av klassiska bistrorätter som överraskar med en modern twist! Här finns något för alla smaker, vare sig du är en pastaälskare, föredrar en grön och krispig sallad eller vill ha en klassisk hamburgare. Slå dig ner i en varm atmosfär och njut av god mat i sällskap av noga utvalda viner, ölsorter och en rad olika alkoholfria alternativ. Sätt guldkant på en dag mitt i veckan, eller inled helgen på bästa sätt.

Internationell mötesplats

Restaurangen ligger bara två kilometer från Helsingfors flygplats på hotellet Clarion Hotel® Aviapolis. Se till att ladda upp med vällagad och näringsrik mat innan du ska resa iväg, eller avsluta trippen på bästa sätt – på The Social Bar & Bistro så klart. Baren och bistron ligger i hjärtat av hotellet och är en perfekt mötesplats för alla tillfällen. Du behöver inte vara på resande fot för att ta del av den goda maten och den härliga stämningen – restaurangen är öppen för alla.

The Social Bar & Bistro

Interiören på restaurang The Social Bar & Bistro på Clarion Hotel Aviapolis i Helsingfors.A burger and fries on a plate at The Social Bar & Bistro.

The Social Aviapolis

Helsingfors

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Karhumäentie 5, 01530 Vantaa, Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +35810 8503810
 • emailContactE-post
  aviapolis@socialbarbistro.fi
 • calendarBokning
  Boka nu
 • Öppettider

  • Måndag - Lördag: 18:00 - 23:00
  • Söndag: 18:00 - 22:00

  Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.