Medlemskap
Interiören på restaurang The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Arlanda XPO.

The Social Bar & Bistro

Fantastiska bistrorätter intill Arlanda flygplats

Välkommen till The Social Bar & Bistro! Njut av klassiska bistrorätter med en modern twist, eller utmana en vän i shuffleboard innan flyget med något gott i glaset.

Klassiska bistrorätter med en modern twist

På The Social Bar & Bistro kan du njuta av favoriter från den klassiska bistromenyn, europeiska viner och kall öl. Restaurangens filosofi bygger på en känsla av tillhörighet – vi är alla sociala varelser. Så när du är hemifrån, kanske i en helt ny stad eller ett nytt land, är The Social Bar & Bistro en plats där du kan känna samhörighet och koppla av, själv eller tillsammans med vänner. Njut av milsvid utsikt och en trevlig middag, vare sig du är på resande fot eller är en sigtunabo.

Goda drinkar och shuffleboard

I baren kan du koppla av i goda vänners lag. Varför inte riva av en match i shuffleboard eller bordsfotboll? Baren erbjuder en rymlig och trivsam miljö och är även en del av lobbyn till hotellet, Quality Hotel™ Arlanda XPO. Kom förbi för härligt häng med något gott i glaset, eller slå dig ner för en trerätters middag därefter. En god pasta, en saftig hamburgare eller en fräsch sallad – här finns något för alla. Välkommen till The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Mat och vin i restaurangen The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Arlanda XPO.Bordsdukning i restaurangen The Social Bar & Bistro på Quality Hotel Arlanda XPO.Vin och bubbel i en ishink på restaurangen The Social Bar & Bistro.

The Social Arlanda XPO

Arlandastad

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

 • locationPinAdress
  Cederströmsslinga 11, 195 05 Arlandastad
 • contactPhoneTelefon
  +46 8 595 111 00
 • emailContactE-post
  q.arlanda@strawberry.se
 • calendarBokning
  Boka nu