Medlemskap
Avkoppling vid poolen på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Relax i centrala Oslo – Clarion Hotel® The Hub

När du vill upptäcka den fantastiska staden Oslo är Clarion Hotel® The Hub ett utmärkt hotell att utgå från. Här har du nära till alla Oslos sevärdheter och attraktioner. Efter en dag i city kan du koppla av på relaxavdelningen, ta ett dopp i poolen och sedan äta middag på restaurang Norda.

Ett hotell med stil mitt i Oslo

Ett besök i Norges huvudstad bjuder på en härlig blandning av natur, kultur och fantastiska matupplevelser. Lyxiga Clarion Hotel® The Hub ligger centralt beläget med närhet till stadens största sevärdheter och vackra Oslofjorden. När du har utforskat staden väntar ett elegant hotellrum på dig på The Hub. Ta sedan hissen upp till 13:e våningen och inta en fantastisk middag på restaurang Norda eller sätt dig en stund i baren Calmeyers Hage. Här kan du njuta av god mat, dryck och utsikt!

Pool, relax, gym och bastu

Clarion Hotel® The Hub erbjuder inte bara en härlig atmosfär och riktigt god mat, en trappa ner finns också en relaxavdelning med inomhuspool, bastu, mentol-ångbastu och ett stort gym. Börja gärna dagen med ett träningspass före frukosten och avsluta dagen med en skön stund i relaxen. Visste du förresten att The Hub har en stor takträdgård också? Här odlas en del av den mat som sedan serveras i hotellets matsalar. Clarion Hotel® The Hub är helt enkelt ett lyxigt grönt hotell mitt i centrala Oslo!

Avkoppling vid poolen på Clarion Hotel The Hub i Oslo.Inomhuspool på Clarion Hotel The Hub i Oslo.Loungestolar vid poolen på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

Pool

Oslo

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • locationPinAdress
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 23 10 80 00
  • emailContactE-post
    cl.thehub@strawberry.no