Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Skön atmosfär och kulturrika stadsdelar i Stockholm

Stjärnmärkta restauranger, all shopping du kan önska, teatrar och shower i överflöd. Unika och knäppa barer, popup-spelningar och museer för alla smaker. Stockholm har allt du kan tänka dig och lite till.

Bo i den stadsdel som passar dig

I Stockholm finns det inte bara en stadskärna - här finns flera stycken. Bo därför i det område som passar dig bäst - hipster Södermalm, fartfyllda Norrmalm, kulturrika Östermalm eller lugna Kungsholmen.

SÖDERMALM

Clarion Hotel® Stockholm

Clarion Hotel Stockholm är beläget i hjärtat av Södermalm - en stadsdel känd för sin bohemiska atmosfär. Med utsikt över Årstaviken är du bara ett stenkast bort från fantastiska restauranger, lummiga barer och klubbar, shopping och muséer. Kulturen i denna stadsdel återspeglar sig i hotellets inredning och atmosfär - modernt, bohemiskt och fullt av kärlek. På hotellet finner du även en bar, restaurang, pool och spa.

Boka rum på Clarion Hotel Stockholm
NORRMALM

At Six

At Six är ett stilrent och exklusivt hotell, ett hotell för dig som gillar det lilla extra. I området runt At Six är det alltid fartfyllt - shoppninggatan Drottninggatan, lummiga Kungsträdgården, restauranger och barer ligger precis runt hörnet. Här bor du i mitten av Stockholm, på så vis har du nära till allt. Här hittar du även en av Stockholms populäraste rooftop-restauranger Tak, som serverar svensk-japansk mat. 

Boka rum på At Six
ÖSTERMALM

Clarion Collection® Hotel Wellington

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i ett lugnt och fint kvarter på Östermalm. Hotellet är enkelt och exklusivt inrett med starka färgskalor. Här ingår alltid en stor frukostbuffé, eftermiddagsfiks och middag. Östermalm förknippas med högklassiga bostadskvarter som Strandvägen och exklusiv shoppning på Stureplan. Här bor du ett stenkast ifrån Djurgården som förutom muséer och sevärdheter, även bjuder på en otroligt vacker miljö - perfekt för en promenad.

Boka rum på CC Hotel Wellington
Kungsholmen

Clarion Hotel® Amaranten

Clarion Hotel Amaranten är ett boutiquehotell i storformat med med modern inredning och inspiration av 60-talet. Beläget på Kungsholmen har du nära både in till city och till skärgården - vid Stadshuset går det båtar ut till Stockholms skärgård dagligen. Närheten till vatten ger ett lugn till stadsdelen men även här finns det fullt av restauranger och barer. Hotellets egna bar, Tap Room, är inredd i full 60-talsprakt och är en populär mötesplats.

Boka rum på Clarion Hotel Amaranten

Guider och tips för en weekend i Stockholm

Stockholm för förstagångsbesökare

Allt från ABBA-museet till fikapauser, här är våra favoriter när du besöker Sveriges vackra huvudstad!

Läs vår Stockholmsguide

10 heta restauranger i Stockholm

Vi har listat Stockholms 10 hetaste restauranger just nu. Vi guidar dig genom restaurang-djungeln, från Södermalm till Norrmalm. 

Läs om Stockholms restauranger här

10 populära bruncher i Stockholm - för vardag och helg

Är du sugen på brunch? Vi har listat 10 utav de mest populära brunchställena i Stockholm, allt från asiatiskt, klassiskt, vegetariskt och mycket mer. 

Läs våra brunchtips

Fånga solen på takterrasser och uteserveringar i Stockholm

En av stockholmarnas favoritsysslor under sommaren är att hänga med vänner på någon utav stadens uteserveringar eller takterasser - njuta av värmen och något gott i glaset. Vi har listat några utav Stockholms bästa uteserveringar.

Läs mer

Fler Stockholmstips

Stockholm - perfekt för en romantisk weekend

Stockholm, känt som Nordens Venedig, är den perfekta staden för en romantisk paus från vardagen. Låt dig inspireras och överraska din älskade med en romantisk weekend i Stockholm.

Läs mer

Restauranger - för dig som är vegetarian eller vegan

Är man i en stad som man inte känner så väl kan det vara svårt att hitta riktigt bra matställen. Vi har listat 4 grymma restauranger för dig som är vegetarian eller vegan.

Vegetariska restauranger i Stockholm

Bästa tipsen för en regnig helg

I huvudstan finns både stillsamma och fartfyllda aktiviteter att boka in när regnet öser ner. Vandra bland fjärilar, lös gåtor i instängda rum eller maxa ett biobesök: i stans alla hörn och kanter finns det gott om saker att göra och vi har listat de bästa!

Se tipsen

5 restauranger i Stockholm med Michelinstjärnor

Vi har listat 5 utav våra favoritrestauranger med Michelinstjärnor.

Läs mer
3.2.8.003 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.