Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Go stämning i den stora småstaden Göteborg

Härliga Göteborg är den perfekta weekendstaden. Allt du behöver, vill se och uppleva finns på gångavstånd - från Liseberg och Avenyn till charmiga Haga och klubbtäta Andra Långgatan.

Bo centralt i Göteborg - oavsett vilket hotell du väljer

Vi har hotell mitt i hjärtat av Göteborg men även i utkanterna. Som tur är så är det både enkelt och snabbt att resa lokalt i Göteborg så vart du än väljer att bo, bor du ändå centralt.

Clarion Hotel® Post

Clarion Hotel Post var tidigare ett gammalt posthus, som nu byggts om till ett av Sveriges bästa designhotell, har mycket att erbjuda - spa, takpool, restauranger och barer. Perfekt beläget för att kunna uppleva allt man vill göra under sin weekendresa.

Boka rum på Clarion Hotel Post

Comfort Hotel® Göteborg

Comfort Hotel Göteborg är ett plånboksvänligt hotell i modern, urban stil men har minst lika mycket att erbjuda som designhotellen. Här finner du en takterass med skön atmosfär och utsikt över Göta Älv, en härlig frukostbuffé, bar och restaurang.

Boka rum på Comfort Hotel Göteborg

Quality Hotel™ Panorama Göteborg

Det moderna hotellet ligger i utkanten av centrala Göteborg men fortfarande med gångavstånd till Göteborgs stora kultur- och nöjesutbud. På hotellet finns den berömda restaurangen och baren Brasserie P. och en relaxavdelning som alla gäster har fri tillgång till. Bastu, utomhusjacuzzi, stor frukostbuffé, sköna sägar och centralt läge - en perfekt utgångspunkt för en fantastisk weekendresa i Göteborg.

Boka rum på Quality Hotel Panorama

Guider och tips för en weekend i Göteborg

Ät och drick som en riktig göteborgare

Även i Göteborg måste man äta och dricka - vi har skrivit en guide över Göteborgs bästa barer och restauranger. Ät och drick som en riktig göteborgare.

Läs mer om Göteborgs restauranger

Sevärdheter och saker att göra i Göteborg

Vi har samlat mängder av tips på saker att göra i Göteborg. Saker att göra, saker att se och platser du inte får missa att besöka.

Läs om saker att göra i Göteborg

5 anledningar till att besöka Liseberg i Göteborg

Är du i Göteborg måste du självklart besöka Liseberg! Vi har listat fem anledningar till varför.

Läs varför du måste besöka Liseberg
3.2.13.011 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.