Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Glad och härlig stämning i mysiga Oslo

Oslo har blivit ett stort weekendresemål och har mycket att erbjuda - kultur, uteliv, shoppning, restauranger och mycket mer. Här tipsar vi om upplevelser du inte får missa!

Bo med stadspulsen precis utanför trappen

Förutom en vacker natur utlovar Oslo en livlig atmosfär. Här listas några hotell i Oslo som har stadspulsen precis utanför trappen och som ger dig en fantastisk oas på ditt hotellrum.

Hotel Christiania Teater

Hotel Christiania Teater är ett boutiquehotell som ligger i hjärtat av Oslo. Huset, som är över 100 år gammalt, är kulturmärkt och var tidigare en kontorsbyggnad och teater, därav namnet. Inredningen andas byggnadens tidigare historia och Oslo. Hotellet har förutom frukost med noga utvalda råvaror, även en restaurang och vinbar med över 1400 sorters vin. Här bor du med hög kvalité och har stadspulsen precis utanför dörren.

Boka rum här

Clarion Hotel® The Hub

Clarion Hotel® The Hub är det gröna, moderna high-tech hotellet som har över 800 rum, alla inredda i sköna färger och med innovativa lösningar för teknik. På taket hittar du en 200 kvadratmeter stor åker, där råvaror odlas för att sedan serveras på hotellets restaurang, Norda. Du kan även njuta av en god drink i hotellets urbana bar Bon Bon Bar, som ligger på 13:e våningen med utsikt över hela Oslo. Clarion Hotel® The Hub är det gröna hotellet mitt i stan.

Boka rum här

Comfort Hotel® Xpress Central Station

Hos Comfort Hotel® Xpress Central Station kan du inte bo centralare. Detta plånboks- och miljövänliga hotell är beläget precis invid Oslo S och Jernbanetorget, perfekt om du kommer med tåg eller från flygplatsen. Ett stilrent och modernt hotellet med en Barception (Bar + Reception) som är öppen dygnet runt. Här har du allt du behöver inom gångavstånd.

Boka rum här

Guider och tips för en weekend i Oslo

Första gången i Oslo?

Ibland kan det vara svårt att vara ny i en stad - veta vad ska du göra och se, vad får du inte missa. I vår guide till Oslo för förstagångsbesökare har vi listat allt som är ett måste när du är där.

Läs vår Oslo-guide

10 insidertips om Oslo

Är det inte ditt första besök i Oslo och du vill göra något annat än att se och uppleva turistattraktioner har vi 10 insidertips om Oslo till dig.

Läs mer

Restauranger i Oslo - 10 heta tips

Äta måste du göra, även som weekendbesökare. Oslo har blivit ett populärt resemål och i takt med det har även matkulturen växt. Det finns något för alla - gourmet, mexikanskt, fisk- och skaldjur, för både stora och små.

Läs mer

48 timmar i Oslo: Den stora konstrundan

Oslo har ett tungt kulturarv, både inom arkitektur och historia men även inom musik och film. Något som du inte får missa! Vi har tagit fram en konstrunda, speciellt framtagen för att få ut det mest av din weekend.

Läs mer

Trendig vegetarisk mat i Oslo

Oslo har fantastiskt god mat för dig som äter vegetariskt eller veganskt. Vi har listat några utav våra favoriter.

Läs mer
3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.