Comfort Hotel växer, och du kan checka in på fler hotell än någonsin. Läs om hemligheten bakom framgångarna och vad ett modernt hotellkoncept egentligen innebär!

Comfort Hotel Göteborg

Comfort Hotel ger dig det du vill ha och skippar det överflödiga. Med fullt fokus på modern och urban design, centrala lägen, utvald service och stor respekt för moder jord, kan du checka in med gott samvete. Och allt till en vettig prislapp!


#1 Easy on the planet - hotellkedja inlagd på rehab


Comfort Hotel vill lämna så små avtryck på vår planet som möjligt, och för ett tag sedan checkade de in sig på Green Rehab. Målet med Green Rehab var att öka medvetenheten om miljöproblemen i världen och samtidigt berätta vad Comfort Hotel gör för att reducera sin miljöpåverkan. Här kan du läsa mer om Green Rehab och vad kedjan gör för miljön!


#2 Easy on the wallet


Ett besök på ett Comfort Hotel innebär att du valt ett hotell som är schysst även mot plånboken. Så att du kan spendera pengar på annat du gillar - mat, konserter & shopping till exempel.


#3 Easy to acceess - supercentrala lägen


Bo där det händer. På Comfort Hotel bor du alltid med bästa läget i city. Kliv ut genom hotellentrén och upplev stadens smultronställen och sevärdheter utan att behöva transportera dig några längre sträckor.


Comfort Hotel - Urban Easy LivingUrban easy living - på Comfort Hotel


#4 Easy to enjoy - sovmornar och god mat


Det är inte bara hemma du kan njuta av långa söndagsmornar. På Comfort Hotel får du checka ut så sent som 18:00 på söndagar, helt gratis. Så njut av din frukost i lugn och ro och ta en sista runda ute på stan innan det är dags för hemfärd.


Är du ett träningsfantast som inte kan låta en helg gå utan minst ett träningspass? Välkommen till våra hotellgym. Crossfit-fan? Då kan vi tipsa om Comfort Hotel Børsparken, där hittar du Nordens första hotellgym helt tillägnat crossfit (och kanske ett av Oslos bästa gym i sitt slag). För dig som är sugen på lite mindre svettiga aktiviteter kan du på vissa hotell leka loss och utmana varandra med shuffleboard.


Comfort Hotel Barception Comfort Deli


Maten på Comfort Hotel är enkel, god och schysst mot både miljö och kropp. Hotellrummen har inga minibarer, men i vår Barception (Bar+Reception) och Comfort Deli hittar du allt du kan tänkas behöva i mat- och dryckesväg.


Comfort Hotel frukostbuffet


Hotellfrukosten är en hybrid mellan en klassisk frukostbuffé och en caféfrukost. Vi dukar upp precis det du behöver - och skippar onödigt överflöd. På våra fyra Comfort Xpress-hotell har den klassiska hotellfrukosten tagits bort helt. Istället får du själv välja vad du vill äta och vad du vill betala för. Rättvist och hållbart. Våra fyra Comfort Xpress-hotell hittar du i Stockholm, Oslo och Tromsø.
Vill du se alla våra Comfort Hotel®? Gör det här.