Lollo & Bernie gör en repris på tidigare års vår- och sommarsuccé! Vings dansglada maskotar är ressugna och drar än en gång norrut för att möta fansen i Sverige och Norge för fjärde året i rad. Se var du kan träffa dem!

Lollo & Bernie checkar in på Quality Hotel™.

Träffa Lollo & Bernie

Hotell, middag och Lollo & Bernie – kan det bli en bättre sommar?

Vill du ge barnen en oförglömlig vår och sommar? Vings kramgoa maskotar, Lollo & Bernie, tar med sig roligheterna norrut och checkar in på utvalda Quality Hotel™. De checkade periodvis in redan under våren och stannar hela sommaren på Quality Hotel™ Friends i Stockholm, Quality Hotel™ The Weaver i Göteborg och Quality Hotel™ View i Malmö. Du kan också träffa de glada maskotarna i vårt västra grannland. Lollo & Bernie trivs bra i Norge också och kan hittas på Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund och Quality Hotel™ Sarpsborg.


Har du inte vägarna förbi eller möjlighet att ta dig till något av dessa hotell? Oroa dig inte – plötsligt kommer de till en stad nära dig också!


Lollo & Bernie – Meeting kids at the table_16_9Ät frukost med Lollo och Bernie.


Facade and pool at Quality Hotel Skjærgården_originalLollo & Bernie kommer även till Norge, och bland annat till Quality Hotel™ Skjærgården! Poolen på Quality Hotel™ Skjærgården = plask och lek och skrynkliga russinfingrar.


Quality Hotel™ The Weaver - family room_16_9Gott om plats för hela familjen på Quality Hotel™ The Weavers familjerum i Göteborg.


Det här kan barnen glädjas åt


Från att Lollo & Bernie checkar in på hotellet till att de checkar ut så har de, tillsammans med sitt aktivitetsteam, lovat att bjuda på massvis av roliga aktiviteter, äventyr och underhållning för hela familjen. Vad sägs om spännande skattjakter, skojig bingo, eller att följa med Lollo & Bernie på alla deras lustiga uppdrag?


Varje dag blir det familjeaktiviteter speciellt anpassade för barn mellan 3-7 år, både med och utan Lollo & Bernie. Dagen avslutas sedan med det väldigt populära Mini Discot, där ni får möjlighet till att dansa och visa era bästa dance moves till de roliga Lollo & Bernie-sångerna. Ni får givetvis tid till att ta semesterfoton med maskotarna och hälsa på dem ordentligt.


Lollo & Bernie - Air hockey_16_9Kan du vinna över Lollo och Bernie i shuffleboard?


Quality_Hotel_Lollo_and_Bernie_karaokeLollo & Bernie älskar dans och musik.


Quality_Hotel_Lollo_og_Bernie_sjekker_innIncheckningsdags för Lollo & Bernie.


Barnerbjudande på alla Quality Hotel™


Har ni inte möjlighet att komma när Lollo & Bernie är hos oss? Oroa er inte, på Quality Hotel™ får barn VIP-behandling året runt, i form av barnmenyer med många frestande val, aktivitetshäfte och frukt.

Träffa Lollo & Bernie

Hotell, middag och Lollo & Bernie – kan det bli en bättre sommar?