MedlemskapMina bokningarKundservice
Bokningsbekräftelser

Just nu har vi problem med utskick av bokningsbekräftelser via mejl. Har du genomfört en bokning och ser en bekräftelse har du bokat rummet. Är du medlem och bokade i inloggat läge så ser du bokningen under Min sida.

Människor med händerna i luften på en konsert kvällstid.

Exklusiva upplevelser

Red Carpet

Round image of a concert.

VIP-behandling

Exklusiva erbjudanden på upplevelser

Som medlem kan du nu aktivera Red Carpet och få tillgång till häftiga upplevelser och event – året runt.

“Man kan inte bara jobba. Man måste ha lite kul också. Shotgun på de bästa konserterna!”

Få tillgång till event som ingen annan får

Letar du efter nya upplevelser och äventyr? En konsert som ger dig gåshud, en spännande matresa, utforska ny kultur eller natur. Nu kan du som medlem gå med i Red Carpet och få tillgång till exklusiva och spännande upplevelser runt om i hela Norden. Få till exempel tillgång till, och bra pris på, konserter – bara för dig som aktiverat Red Carpet. Du vill med andra ord förflytta dig från andra till första rad när det kommer till antal endorfinkickar du kan få, och vem vill inte få en rejäl påfyllning av det?

Så här tar du del av Red Carpet

Det är enkelt att aktivera Red Carpet. Klicka på knappen ovan så får du snart mejl med alla godsaker som Red Carpet-förmånen erbjuder. Du måste så klart vara medlem i Strawberry – och är du inte det går även det i en handvändning. Förmånen Red Carpet kommer dessutom bara bli bättre. I framtiden planerar vi att inkludera förtur till stora konserter och häftiga evenemang samt möjlighet att boka hotellrum i samband med stora events före alla andra. Aktivera Red Carpet nu för att inte missa allt spännande som kommer.

Mer information