Hotellgästerna har talat! Med hjälp av TripAdvisor har resenärer korat Sveriges 25 bästa hotell 2017 och Strawberry har fått 6 prestigefulla placeringar! Kolla vilka hotell som röstats fram till Sveriges bästa!

Matsal med bord, stolar och porträttfotografier på Clarion Collection® Hotell Drott.
En del av Clarion Collection® Hotel Drotts mysiga restaurang.

Priset heter Travellers’ Choice och delas ut årligen till de hotell som fått allra bäst omdömen på rescensions- och resesajten TripAdvisor. Gästerna bedömer hotellen utifrån kriterier som service, upplevelse och produkt. Vi är otroligt stolta och glada över att ha några av Sveriges bästa hotell i vår samling! Nedan kan du se vilka som hamnade på listan. Vilket hotell vill du besöka?


Plats 11 - Clarion Collection® Hotel Drott, Karlstad


En del av hotellets trivsamma matsal, inredd i vilsamma toner och porträttfotografier.


Mitt i centrala Karlstad hittar du vår pärla Clarion Collection® Hotel Drott. Hotellet ligger i en historisk byggnad som stod klar 1909. Sedan dess har många olika verksamheter vistats i huset, exempelvis var det tidigare en biograf där dagens matsal ligger. I rumspriset ingår alltid hemlagad kvällsmat, med varmrätt och sallader, vilket uppskattas av hotellgästerna.


Plats 12 - Clarion Hotel® Sense, Luleå


Clarion Hotel Sense restaurant kitchen and tableFrån restaurangen med tillhörande takbar på Clarion Hotel® Sense får du en fantastisk utsikt över stan och Luleås skärgård.


Ett snäpp längre upp i Sverige, men ett snäpp lägre ner i listan, hittar vi Clarion Hotel® Sense. Hotellet ligger i centrala Luleå med shopping, kultur och restauranger runt hörnet. Känt bland besökare som ett förstklassigt hotell med fokus på spännande upplevelser och möten.


Plats 13 - Avalon Hotel, Göteborg


Avalon Hotel har en karaktäristisk byggnad som inte liknar någon annan i Göteborg.


Avalon Hotel ligger mitt i hjärtat av Göteborg. Ett feng shui-certifierat designhotell med magisk arkitektur, där färg, form och ljus har huvudrollerna. På Avalon Hotel hittar du en takpool som  svävar fritt över Kungsportsplatsen, samt en populär bar och restaurang, där rätter av hög kvalitet serveras. Det är ett vattenhål för såväl turister som göteborgare.


Plats 14 - Clarion Hotel® Malmö Live, Malmö


Sedan hotellet öppnade har Clarion Hotel® Malmö Live blivit ett landmärke i staden.


Den berömda Zlatan-sviten har detaljer som påminner om fotbollskungen utströdda här och där.


Hotellets lobby på bottenvåningen.


Kitchen & Table på våning 25 har riktigt höga fönster och utsikt över hela Malmö.


Malmös landmärke, Clarion Hotel® Malmö Live, fick också äran att utses till ett av Sveriges bästa hotell. Med sina ståtliga 85 meter över marken, perfekta läge bredvid Malmö Central, service, inredning och restauranger är vi inte förvånade. Närheten till Malmös konserthus är inte heller illa - det ligger i samma byggnad.


Plats 20 Clarion Collection® Hotel Odin, Göteborg


En varm sommardag på takterrassen på Clarion Collection® Hotel Odin.


Från Clarion Collection® Hotel Odin har du gångavstånd till det mesta, Liseberg, Universeum, Ullevi, Operan, Avenyn med mera. Som på alla Clarion Collection® Hotel ingår alltid Fika (med hembakade sötsaker) och kvällsmat (kvällens middag i bufféform med varmrätt och sallad). Om du vill laga något eget eller har familj som blir hungriga titt som tätt så är det bra att veta att de flesta av hotellrummen har eget kök eller pentry. Smidigt och populärt hos många gäster!


Plats 21 - Copperhill Mountain Lodge, Åre


Från poolen på hotellets spa kan man kika ut över snötäckta backar medan man själv behåller perfekt kroppstemperatur.


Den mörka fasaden syns även om resten av omgivningen är inbäddad i djup snö.


Hotellets vackra spa med panoramafönster.


Fjällutsikt från hotellrummet är inte ovanligt på Copperhill Mountain Lodge.


Ett prisbelönt skidparadis uppe i vackra Åre. Senaste priset som Copperhill Mountain Lodge belönades med var Sveriges bästa skidhotell, som de vann för fjärde året i rad. Det här hotellet har allt. Förutom stilren arkitektur, design och konst erbjuds spa– och matupplevelser utöver det vanliga. Och då har vi inte ens nämnt skidåkningen! Sätt på dig skidorna direkt utanför hotellet och ta dig ut i Sveriges bästa skidbackar. Så oavsett om du tycker om att vara aktiv under din hotellvistelse, eller vill passa på att lata dig, kommer du trivas här – på Sveriges bästa skidhotell.