När du är i Oslo för affärer vet vi att du har begränsat med tid och det är inte alltid lätt att hitta ett bra ställe för lunch och middag i affärssammanhang. Därför har vi hittat några ställen som är värdiga både lunch och middag – oavsett om det handlar om att hitta Wi-Fi anslutning, ett ställe som erbjuder snabb service eller en tyst plats för samtal. 

Restauranger Oslo

Lunch

Dinner Bar & Restaurant

Typ av kök: Kinesiskt Onlinebokning: Ja

dinner-6711Foto: Dinner Bar & Restaurant

Om du vill uppleva kinesisk mat så som den ska upplevas, är detta ett säkert och bra val. De har ett fantastiskt rykte med sitt autentiska sichuanska och kantonesiska kök med mat som lever upp till förväntningarna varje gång.

Louise Restaurant & Bar

Typ av kök: Skaldjur Onlinebokning: Ja

5Foto: Louise Restaurant & Bar

Restaurangen ligger i en gammal maskinverkstad och är influerad av sin historia på ett intressant sätt. Maten kommer till största del från havet och är lokalt producerad. Ät här och känn dig inspirerad inför ditt nästa möte.

Middag

Brasserie France

Typ av kök: Franskt Onlinebokning: Ja, via e-mail

6Foto: Brasserie France

Det här klassiska franska brasseriet tar dig på en resa till Paris minuten du kliver innanför dörren. Quiche Lorraine, fransk löksoppa och sniglar, här finns alla klassiker på menyn. Den välkomponerade vinlistan gör det till ett perfekt ställe för en affärsmiddag. Den här lilla delen av Frankrike ligger dessutom endast 6 minuter från Clarion Collection® Hotel Folketeateret.

Hanami

Typ av kök: Japanskt Onlinebokning: Ja

7Foto: Kai Øveraasen

För en äventyrlig utekväll är det här en traditionell japansk restaurang med en fine dining twist. Lokalt producerade ingredienser och innovativ uppläggning. Japan möter Norge i en perfekt kombination.

Ekebergrestauranten

Typ av kök: Modernt/klassiskt Onlinebokning: Ja

ECKEBERG-37Foto: Ekebergsrestauranten

Det här stället erbjuder en magnifik utsikt. En klassiker bland Oslos restauranger och även välkänt för att vara ett bra ställe att arrangera olika tillställningar på, såväl privata som affärsrelaterade. Menyn baseras på vad som finns tillgängligt i regionen och är en blandning av klassiska och moderna rätter.

Det finns många bra ställen att äta lunch och middag på i Oslo. Se bara till att välja ställe i god tid för att se till att ni får plats. Efter en lång dag med mat och affärer kan du återvända till hotellet för att bara slappna av och ha det bra. Här hittar du alla våra hotell i Oslo.