strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskap
Trädgårdsutsikt på Restaurant Sesong i Oslo.

The Social Bar & Bistro

Välsmakande meny på Trollåsen

Välkommen till The Social Bar & Bistro på Trollåsen – en kort bussresa utanför Oslo! I gröna, vackra omgivningar kan du njuta av läckra kött- och fiskrätter gjorda på nordiska råvaror. Välkommen!

Bygger på säsongens råvaror

För dig som vill njuta av en bättre måltid, men vill slippa stressen i Oslo, är The Social Bar & Bistro på Quality Hotel™ Entry ett utmärkt val. Den ligger bara 10 minuters resa med bil eller buss från huvudstadens myller. Restaurangen bygger på säsongens råvaror och anpassar menyn därefter. Här kan du välja mellan goda kött- och fiskrätter, samt enkla smårätter.

Mysig och avslappnad atmosfär

The Social Bar & Bistro har en modern och mysig inredning och avslappnad atmosfär. Oavsett om du vill bjuda din kärlek på en date eller njuta av goda vänners sällskap över smakrik mat och dryck, är detta restaurangen för dig. Eller vad sägs om att koppla av efter att hela familjen har lekt loss i lekrummet på hotellet där restaurangen ligger? Eller kanske efter att ha spelat bollspel i den stora parkliknande trädgården precis utanför?

Närhet till det mesta

Det bästa med att restaurangen ligger utanför staden är att du tryggt kan ta dig till det mesta i natursköna omgivningar. Om du vill ta en cykeltur efter maten kan du använda hotellets lånecyklar och dra iväg till vackra Hvervenbukta med strand och vandringsleder. Eller ta en promenad till Kolbotns centrum och prata om allt mellan himmel och jord – med dig själv eller andra – medan leden tar dig längs Kolbotntjernet eller Gjersjøen.

The Social Bar & Bistro

Bordsdukning på Restaurant Sesong i Oslo.

The Social Entry

Oslo

Meny

Öppettider

Öppettiderna kan variera på helgdagar och i särskilda perioder. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Kontakt

  • contactPhoneTelefon
    +47 66 99 78 00
  • emailContactE-post
    q.entry@strawberry.no