Sommaren är äntligen här och för många väntar snart en efterlängtad semester. Vi har sammanställt 5 perfekta semestertips för dig som vill koppla av från den stressiga vardagen med en avslappnande semesterupplevelse!

Pool och solstolar
I Göteborgs skärgård hittar du Stenungsbadens Yacht Club

Efter några hektiska arbetsmånader finns det inget bättre än att ta några veckors välförtjänt semester. Kroppen behöver varva ner och batterierna behöver laddas med ny, frisk energi. Man kan semestra på olika sätt men det absolut bästa sättet att komma bort från den stressiga vardagen är att välja en semester i hälsans tecken!


Kombinera avslappning med aktivitet


Med sitt unika läge vid havet kan du följa båtlivet och ta en promenad på de saltstänkta klipporna.I Göteborgs skärgård hittar du Stenungsbadens Yacht Club på ett naturskönt och avskilt läge, men bara en knapp timmes bilfärd från Göteborg. Här finns de bästa möjliga förutsättningarna för en semester som kombinerar hälsosamma aktiviteter med avslappning i världsklass! På Stenungsbadens Yacht Club kan du aktivera dig med bland annat segling och båtturer i skärgården eller bara njuta av en avkopplande spaupplevelse med varma källor, jacuzzi och möjligheten att boka såväl massage som behandlingar.


Njut av det svenska fjällandskapet


Copperhill Mountain Lodge är lika vackert oavsett årstid.


De svenska fjällen är lika vackra på sommaren som på vintern! Copperhill Mountain Lodge i Åre är det perfekta stället för en semester som ökar ditt välbefinnande. Bo med Åreskutans storslagna vyer utanför fönstret och så fort du är sugen på lite träning eller motion är det bara att ta sig ut på en av de många och vackra vandringslederna. Som hotellgäst får du dessutom fri entré till hotellets prisbelönta spa med panoramavy över Åreskutan. Ta en paus från storstadens tempo och må bra i Jämtlands vackra fjällandskap!


Lyxig spa-upplevelse på Yasuragi


Loungen på Yasuragi


En del av det stillsamma, japanska badet.


Avslappning blir inte bättre än på det japanskt-inspirerande spahotellet Yasuragi – en fridfull oas bara 20 minuters resa från Stockholm. Yasuragi är det japanska ordet för inre ro och harmoni. Skäm bort dig själv med en lyxig helhetsupplevelse som inkluderar japanska bad, behandlingar, yoga och hälsosam mat på någon av hotellets fyra unika restauranger. Stäng av omvärlden på Yasuragi och kom tillbaka från semestern med ny energi!


Upplev anrika VisbyVisby är en välbesökt semesterort på sommaren. Men även om den gotländska stadens sommarkalender mest är känd för party och politik finns det goda möjligheter för en lugn och behaglig semester.


Bo på Clarion® Hotel Wisby och ta in stadens anrika historia samtidigt som du kan njuta av god mat och dryck. Dessutom får du som hotellgäst tillgång till hotellets egna spa – Selma City Spa Wisby. För dig som är ute efter en upplevelse utöver det vanliga eller behöver en lite extra avslappnande tillvaro kan vi också erbjuda våra fantastiska sviter!


Nordens största spa vid Norges kust


Avkoppling med havsutsikt.Med ett oslagbart läge vid Larviks strand har Farris Bad, strax utanför Oslo, blivit ett populärt alternativ för den som vill komma bort från vardagsstressen. Med Nordens största spa på 2500 kvadratmeter är det fullt fokus på inre och yttre ro på Farris Bad. Här finns perfekta förutsättningar för en hälsosam och välmående semester. En av Norges finaste golfbanor, Larvik Golfklubb, ligger bara runt hörnet men du kan också aktivera dig på plats på hotellet. Inspireras gärna av vårt hälso- och träningsschema – eller varför inte ta en uppiggande joggingtur i det natursköna landskapet!