Visst låter det skönt med en uppvärmd pool och badrock? Du behöver inte resa långt för att hitta ett hotell med pool. Låt dig inspireras av 10 fantastiska hotellpooler i Sverige och Norge – och dyk i!

Pool på Clarion Hotel Sign i Stockholm
Pool på Clarion Hotel Sign i Stockholm

En hotellvistelse kan bli ännu bättre om det finns pool. Barnen älskar förstås att plaska omkring, men ett härligt dopp i poolen är ett lika stort nöje för vuxna. Unna dig den njutningen nästa gång du bor på ett av våra hotell med pool. Kanske en simtur före frukost kan fresta? Eller tar du hellre ett kvällsbad innan du går och lägger dig? En avkopplande dag i och vid poolen ger ny energi och härlig semesterkänsla.

Packa badkläderna och checka in på ett hotell med pool!

SVERIGE

Clarion Hotel® Sign i Stockholm

Pool på Clarion Hotel Sign

På åttonde våningen på Clarion Hotel Sign hittar du Selma City Spa där du både kan basta och få spabehandlingar. Här uppe ligger dessutom hotellets solterrass och utomhuspool, med utsikt över Kungsholmen. Vattnet är uppvärmt året runt, så du kan njuta av en härlig simtur även mitt i vintern.

Clarion Hotel® Stockholm i Stockholm

Pool på Clarion Hotel Stockholm

Mitt på Söder i Stockholm ligger Clarion Hotel Stockholm. I hotellets Elements Spa väntar torrbastu, ångbastu och dessutom både inomhuspool och en utomhuspool där du kan ta en simtur med utsikt över Årstaviken!

Avalon i Göteborg

Pool på Avalon i Göteborg

Har du stått på gatan utanför hotell Avalon och tittat upp? Under sommarperioden (maj-september) har du som hotellgäst fri tillgång till Avalons takterrass med pool. Ett bad i Avalons pool är en alldeles speciell upplevelse eftersom den sticker ut utanför hotellfasaden. Det är inte varje dag du kan ta en simtur samtidigt som du kan studera stadens folkliv långt nedanför dig.

Clarion Hotel® Post i Göteborg

rooftop-pool-clarion-hotel-post

Restauranger, barer och spa, och Göteborg precis utanför dörren: det är i det närmaste omöjligt att ha långtråkigt på Clarion Hotel Post. Inte minst om du tar hissen till trettonde våningen. Där finns poolen och takterrassen, som du nog inte vill lämna i första taget: 360 graders utsikt över staden och 30 grader i vattnet året runt!

Clarion Hotel® Arlanda Airport på Arlanda flygplats

Pool på Clarion Hotel Arlanda Airport

Mitt i SkyCity på Arlanda ligger Clarion Hotel Arlanda Airport. Här kan du träna, basta och givetvis bada i poolen. På hotellet finns en härlig niometers utomhuspool med solterrass.

Stenungsbaden Yacht Club i Stenungsund

Pool på Stenungsbaden Yatch Club i Stenungsund

Vid Hakefjorden i Göteborgs skärgård, 40 minuters bilresa från centrum, hittar du Stenungsbaden Yacht Club. Här kan du segla, spela volleyboll eller bara sjunka ner i och njuta av vattnet. Hotellets Bluewater Sports & Health Club har bland annat jacuzzi, varm utomhuskälla och inomhuspool.

NORGE

Farris Bad i Larvik

Pool på Farris Bad, Larvik

Delvis på land, delvis över Larviksfjorden finns Nordens största spahotell, Farris Bad. Här kan du välja och vraka mellan bastuar, kallbassänger, källvattengrotta och varmbassänger. Dessutom kan du bada i fjorden under spaanläggningen eller simma i den stora poolen med sköna massagestrålar. Från Oslo är det ungefär 1,5 timmes körning till Farris bad.

Quality Hotel™ Grand Kongsberg i Kongsberg

Pool på GruveSpa, Quality Hotel Grand Kongsberg

Det är inte bara spahotell och hotell i huvudstäderna som har fina pooler. Om du inte har bott på Quality Hotel Grand, Kongsberg är det värt ett besök! I hotellets GruveSpa kan du basta, bubbelbada och simma i poolen.

Quality Hotel™ Strand på Gjøvik

Pool på Otium spa, Quality Hotel Strand i Gjøvik
Vid Norges största insjö Mjøsa ligger Gjøvik och Quality Hotel Strand. Här kan du ladda batterierna på Otium Spa, med både kurbad, turkisk hamam och kallbassäng. Och självfallet en härlig, blåskimrande pool.

Quality Hotel™ Skjærgården i Langesund

Pool på Quality Hotel Skjærgården i Langesund
Havet utanför och en riktig badoas inne. Egentligen behöver man aldrig åka längre än till Quality Hotel Skjærgården för en härlig semester. Hotellet har en enorm badpark med vattenfall, palmer och vattenrutschkana. I de stora poolerna håller vattnet 31 grader året runt. Det gäller även utomhuspoolen, med utsikt över havet.

Packa badkläderna och checka in på ett hotell med pool!