Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell på Östermalm

Boka hotell med bästa läget på Östermalm när du åker på weekend eller jobb i Stockholm! På Östermalm har du nära till allt från Stockholms city, sevärdheter på Djurgården, shopping, restauranger och uteliv vid Stureplan!

Hotell på anrika Östermalm i Stockholm

Östermalm är en riktigt smart utgångspunkt när du vill upptäcka Stockholm. Nära till både Stockholm city/Norrmalm och Djurgården behöver du inte ägna mycket tid på att åka långt mellan attraktioner och sevärdheter. När du bor på Clarion Collection® Hotel Wellington bor du på Storgatan, i hjärtat av Östermalm, med bara några minuter till nöjesmeckat Stureplan, där du kan välja och vraka mellan shopping, restauranger och klubbar. Ett stenkast från Stockholm Stadion, på Jungfrugatan, hittar du Clarion Collection® Hotel Tapto. Här bor du centralt i lugna och lummiga delar av Östermalm.

Restauranger, caféer och klubbliv vid Stureplan

Östermalm bjuder på ett riktigt delikatessbord av restauranger för den som vill ha en kulinarisk upplevelse! Här finns allt från riktiga klassiker på Stockholms krogkarta till trevliga hak. Ett välkänt område på Östermalm är förstås Stureplan - Stockholms största och kanske mest välkända kvarter för nöje och uteliv! Här ligger de flesta av Stockholms nattklubbar som lockar både partysugna stockholmare och turister. Många av klubbarna på Stureplan har riktigt generösa öppettider, för den som vill dansa och träffa nya människor långt in på småtimmarna.

Östermalm till fots

Upplev hur lättåtkomligt Stockholm är från våra hotell på Östermalm! Strosa ner till Strandvägen, där du kan njuta av vacker utsikt över glittrande Nybroviken, många restauranger, barer och caféer längs med Nybrokajen och ståtliga byggnader. Härifrån kan du enkelt fortsätta din promenad eller ta spårvagnen ut till Djurgårdens alla sevärdheter, som Vasamuséet och Skansen. Från Nybroplan kan du enkelt hoppa på en sightseeingbåt och uppleva Stockholm från vattnet, eller välja en av de skärgårdsbåtar som avgår härifrån.

Shoppa i Stockholms mest luxuösa kvarter

Bibliotekstan är utan tvekan Stockholms mest luxuösa shoppingkvarter och på Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan hittar du stora internationella varumärken. Östermalm fullkomligt osar av shopping, med allt från Sturegallerian och prisade svenska varumärken till fashionabla små butiker för mode- och inredningsintresserade. Beställ en takeaway-kaffe, koppla på ditt bästa shoppinghumör och ge dig ut i Östermalms shoppingdjungel!

Fler stadsdelar i Stockholm

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm

Läs mindre
22 hotell i Östermalm

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.