Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell i Stockholm City/Norrmalm

Ska du till Stockholm och behöver hotell? Bo med bästa läget på stadsdelen Norrmalm, mitt i Stockholm city. Spara tid med gångavstånd till shopping, restauranger och sevärdheter. Härifrån tar du dig även enkelt vidare till andra delar av Stockholm!

Hotell på Norrmalm och i Stockholm city

Vi har ett stort utbud av hotell mitt i Stockholms innerstad. Så gott som vägg i vägg med Stockholms Centralstation ligger Nordic Light Hotel och Stockholm C Hotel. Om du vill boka ett budgetalternativ men inte kompromissa med läget så hittar du Comfort Hotel® Xpress Stockholm Central alldeles runt hörnet från Stockholms Centralstation. Perfekt när du vill bo nära Arlanda Express, tunnelbanan eller tågstationen. Om du vill bo med promenadavstånd till Gamla stan och nära myllrande shoppinggator hittar du både At Six och HoboBrunkebergstorg, bara ett stenkast från den stora shopping- och gågatan Drottninggatan. Populära Clarion Hotel® Sign hittar du på Norra Bantorget, inte långt från Hötorgets tunnelbana. 

Restauranger, barer och caféer

I innerstan har du aldrig långt till nästa café, lunch, bar eller restaurang, oavsett om du vill ta något enkelt på vägen eller slå på stort med vinlista och trerätters. Om du är sugen på klassiskt svenskt är Kåken och Prinsen bra alternativ, medan lyxiga Operakällaren passar perfekt vid speciella tillfällen. Bästa utsikten får du garanterat på TAK, en del av Urban Escape Stockholm. På 1000 kvadratmeter finns flera restauranger och barer samt en extremt populär terrass!

Shoppa i Stockholm city

Med Stockholms stora utbud av spännande mode- och inredningsbutiker är det svårt att motstå frestelsen att ge sig ut på en shoppingtur! På Norrmalm befinner du dig dessutom mitt i smeten med många alternativ. Sicksacka dig fram mellan butikerna på Drottninggatan och runt Hötorget, eller ge dig in i en av staden alla shoppinggallerior, som Gallerian, MOOD Stockholm, Åhlens City, eller anrika NK, Nordiska Kompaniet. Från Stockholm city tar du dig även enkelt vidare till den närliggande stadsdelen Östermalm och shoppingmeckat runt Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatan. Glöm inte att ta en skön paus i Kungsträdgården, där du kan njuta av en god glass och titta på de förbipasserande stockholmarna.

Läs mer om Stockholm City och Norrmalm

TAK, Unn och Frida Ronge prisas av White Guide Sverige

Fler stadsdelar i Stockholm

Gamla Stan
Kungsholmen
Södermalm
Östermalm

Läs mindre
22 hotell i Stockholm City

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

Upptäck Hotell Restaurang Konferens
3.2.13.011 26
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.