Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Hotell på Kungsholmen

Ska du på semester eller kanske ta en weekend till Stockholm? Boka ditt hotell på den levande stadsdelen Kungsholmen! Här bor du nära både restauranger, shopping och sevärdheter. På 4 minuter med tunnelbanan är du framme vid Stockholm centralstation

Hotell på Kungsholmen i Stockholm

På Kungsholmen hittar du Clarion Hotel® Amaranten, ett storskaligt butiquehotell med riktigt bra läge för dig som vill upptäcka Stockholm. Närapå vägg i vägg med hotellet ligger tunnelbanestationen Rådhuset, och efter bara en station är du framme vid T-centralen och Kungsträdgården. Härifrån tar du dig enkelt vidare med spårvagnen till sevärdheter som Skansen, Nordiska museet, Gröna Lund, Vasamuséet och ABBA The Museum. Om Stockholms alla butiker inte skulle stilla shoppingsuget så kan du hoppa på tunnelbanans blåa linje åt andra hållet och kolla in den stora gallerian Mall of Scandinavia, bara drygt 20 minuter från Clarion Hotel Amaranten.

Restauranger, caféer och klubbar

Om kaffe och fika står på agendan så behöver du inte leta länge. Välj och vraka mellan franska bakverk på Petit France, riktigt gott kaffe av egenimporterade kaffebönor på Caffè Ugo espressobar, eller italiensk glass på välbesökta Morelli Espressobar Gelateria. Kungsholmen är också härligt restaurangtätt och med en hel del barer att välja mellan. Stort utbud av öl på BrewDog Bar, medelhavsmat och smårätter på Orangeriet Bar & Café eller klassiskt franskt brasserie på Mäster Anders. Om du inte är redo att avsluta kvällen efter middagen är Lemon Bar Kungsholmens stora dragplåster för den som vill dansa loss!

Kungsholmen till fots

Clarion Hotel® Amaranten är en perfekt utgångspunkt för ditt Stockholmsbesök. Efter bara 10 minuter till fots är du vid Stockholms stadshus, en populär och välbesökt sevärdhet i Stockholm. Här avgår även dagligen båtar ut till Stockholms skärgård - perfekt som dagsutflykt! Strosa längs med Norr Mälarstrand och njut av den vackra utsikten över Södermalm och Riddarfjärdens alla båtar. Om du är sugen på en längre promenad så tar det bara ca 2 timmar att gå runt hela Kungsholmen, som är vackert omringat av vatten.

Badplatser på Kungsholmen

Kungsholmen är en riktig skattkista för den som längtar efter ett svalkande dopp, men inte har möjligheten att åka ut till Stockholms skärgård. Här finns badplatser för alla olika smaker och behov! Smedsuddsbadet ligger nära Rålambshovsparken och passar perfekt för barnfamiljen med stor strand, gräsmatta och brygga, medan Fredhällsbadet bjuder på härliga, men lite mer svåråtkomliga klippor, nära Kristinebergs tunnelbana. Populära Hornsbergs strand bjuder på europeisk atmosfär med en lång strandpromenad på kajer och många badstegar ner i vattnet!

Läs mer om Kungsholmen

Tap Room – stockholmarnas nya cocktailbar

Fler stadsdelar i Stockholm

Gamla Stan
Södermalm
Stockholm City/Norrmalm
Östermalm

Läs mindre
22 hotell i Kungsholmen

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.