Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Quality Hotel™ Winn Göteborg Göteborg ,  Sverige

Quality Hotel™ Winn Göteborg

Göteborg,  Sverige

Quality Hotel™ Winn är perfekt både för dig som vill ta med familjen på en mysig helg i Göteborg och för dig som vill anordna effektiva konferenser. Välkommen till ett personligt konferenshotell i Göteborg!

Quality Hotel™ Winn Göteborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
av 10
Sustainability rating

Detta är vårt eget hållbarhetsbetyg som reflekterar hur varje hotell presterar inom flera olika hållbarhetsområden. Betyget är ett snitt av de senaste 7 dagarna.

8,7
av 10
Betyg för Quality Hotel™ Winn Göteborg

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Betyget baseras på hur hotellet över tid svarar upp mot sina mål att minska miljöpåverkan inom områdena energi, vatten, avfall, matavfall, kemikalier, textiltvätt och klimatutsläpp.

Urval av mål inom Strawberry
Klimatneutralitet till 2030

Vårt mål är att bli klimatneutrala i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt halvera utsläppen i våra leveranskedjor.

Mindre matsvinn till 2030

Vi arbetar hårt och aktivt för att reducera matsvinnet i vår verksamhet med 50% till 2030.

Frukost

Välkommen ner till vår goda och traditionella frukost. Kontakta oss gärna i förväg vid eventuella allergier så försöker vi hitta alternativ till dig.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag : 06:00 - 09:00
Lördag - söndag: 07:00 - 10:30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

 

Parkering

Du parkerar tryggt och säkert på vår inhägnade parkering mittemot hotellentrén för 110 SEK per natt. Vi har även två platser för bussar samt två handikapparkeringar varav en är precis utanför entrén. Tre laddplatser (220v) finns tillgängliga på baksidan av hotellet.

Relax & gym

Välkommen till vår relaxavdelning med inomhuspool och bastu! Om du har glömt badkläder finns det att köpa i receptionen. Tillgång till relaxen är kostnadsfri för dig som bor hos oss. Vi rekommenderar att ni bokar plats i receptionen då vi ha ett begränsat antal platser.

Öppettider

Alla dagar: 08.00 - 23.00 (Åldergräns 18 år efter 21.00).

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Var vänlig kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Vi samarbetar även med ett gym som ligger 200 meter från hotellet - entré är gratis för våra medlemmar som bor hos oss. Kontakta receptionen för mer information och öppettider.

Djurvänligt

Ta med din bästa vän på resan! Hos oss är husdjur välkomna. Priset för din vän är 300 SEK per vistelse, har du med dig flera fyrbenta vänner är priset 400 SEK per vistelse. Om du har ledarhund och visar tillhörande legitimation så tillkommer ingen kostnad. Glöm inte att ge oss besked när du bokar din vistelse så att vi kan säkerställa att ni får ett djurvänligt rum.

Lounge 24

Om du skulle bli sugen på något gott under dagen, på kvällen eller natten så har vi ett brett utbud av snacks, lätta måltider, drycker och andra förnödenheter i Lounge 24 vid lobbyn. Med Lounge 24 kan du vara både sjusovare och nattuggla. Välkommen när som helst!

Wifi

Alla våra hotellrum och allmänna utrymmen har gratis trådlöst internet.

Övriga tjänster

  • Gratis Wifi
  • Bussparkering
  • tv
  • Popcornmaskin
  • Djur tillåtna
  • Inomhuspool
  • Badkar på vissa rum
  • Sminkspegel
  • Rökfritt

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Anmäl dig till våra nyhetsbrev – få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.5.019 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.