Denna webbplats är designad för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till en nyare version.

Våra hotell med pool

Kombinera hotellnatten med en simtur innan frukost eller ett kvällsdopp innan du går till sängs. Sänk axlarna, koppla av och få ny energi i vattnet eller vid poolkanten. Dyk ner i det blå - boka din nästa vistelse på ett av våra hotell med pool.

Sänk axlarna, koppla av och ta ett dopp i hotellpoolen

Vill du simma med fantastisk utsikt över storstäder eller bada i en uppvärmd pool med soldäck och vattenrutschkana? Du bestämmer var, när och vilket hotell. Checka in på harmoniska Yasuragi utanför Stockholm och njut av varma källor och pooler eller bara mys runt med din yukata som du bär under hela vistelsen. Mellan all shopping och sightseeing i Stockholm eller Göteborg kan du dyka ner i takpoolerna på Clarion Hotel Sign och Clarion Hotel Post. Möjligheterna är många! Det är inte bara spahotell och city-hotell som har härliga pooler.

Poolfavoriter i Norge

Ta en tur till vårt grannland Norge och besök vårt barnvänliga badmekka i Langesund på Quality Hotel Skjærgården, som erbjuder äventyrsbad för stora och små både inomhus och utomhus.

Kombinera poollivet med spa

Kombinera en härlig övernattning med ett dopp i poolen och avkoppling på spa. Flera av hotellen är spahotell med stora spaavdeliningar med bastur och relaxområden, perfekt för en avkopplande atmosfär. Andra hotell ligger centralt i storstäder och bjuder på mycket mer än pool- och spaliv. Hitta din favorit och boka din nästa vistelse i listan!

Läs mer om våra härliga hotellpooler

Du behöver inte resa långt för att hitta ett hotell med pool. Läs om 10 av våra fantastiska hotellpooler i Sverige och Norge!

Läs mindre
38 hotell i

Få upp till 25% rabatt!

Nej tack!

Försök igen

Få upp till 25% rabatt!
Tack för att du anmälde dig!

Snart får du ett mejl med bra erbjudanden.

3.2.8.003 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Välj rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskod

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.