Checka in med ett leende. Quality Hotel™ har allt du behöver, oavsett tid på dygnet. Ta med familjen på weekendtur eller kombinera konferensen med teambuilding. På Quality Hotel är det alltid leenden, skratt och skoj. Mycket skoj.

Quality Hotel Airport Gardermoen bedroom

För oss är det möten som är viktigast. Ett möte mellan två kollegor som ger varandra nya drivkrafter, mellan föräldrar och barn som skrattar tills de kiknar, eller mötet mellan hundra arbetskamrater som plötsligt delar samma vision. Vi bryr oss om mötet mellan oss och dig. De ögonblick som verkligen betyder något.


Hotell där du vill bo


Oavsett om du är en superhjälte eller vardagshjälte, vi hjälper dig på vägen. Våra 58 hotell finns på spännande destinationer med cityläge, i lugnare kvarter, med naturen nära och vid flygplatser i Sverige, Norge och Danmark.


Kom som kollega - lämna som kompis


Vi är bra på möten - både de stora och de små, oavsett om det är styrelsemöten, konferenser eller teambuilding. Inte nog med det, popcorn och mjukglass ingår alltid i pausen.


Conference at Quality Hotel with ice cream


Vi leker inte konferensexperter, eller - jo, det gör vi. Vi ger dig allt du behöver för din konferens och allt du vill ha. Vi kan helt enkelt inte göra någonting åt det, för vi älskar att rädda dagen! Målet är att du som mötesbokare enkelt ska kunna skapa ett lyckat event - oavsett storlek, och att du som gäst ska resa från oss med minnen du sent ska glömma.


En konferens utan skratt, är en konferens utan minnen. Vi tror att den totala upplevelsen förstärks av sociala aktiviteter och trevliga stunder tillsammans. Vad sägs om att utmana varandra i shuffleboard? Eller ta konversationen ännu längre med spelet FuelBox? Vi har flera spel och olika roliga aktiviteter på lager - vad som än passar dig och dina deltagare. Det är lekande lätt: kom som kollega, dra som kompis! Läs mer om konferens- och evenemangsmöjligheterna på Quality Hotel.


Kom som kaos – lämna som familj


Sänk axlarna och njut av efterlängtad kvalitetstid med familjen hos oss. Det enda du behöver tänka på är om du vill ha äggröra eller yoghurt (eller båda) till frukosten. Och disken? Den tar vi! Vi älskar att erbjuda det lilla extra, så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. För livet är ett äventyr. Alla fartdårar, badälskare, matmonster och dagdrömmare skriver ett kapitel eller två på Quality Hotel. Våra hotell och dess omgivning är fulla av nya upptäckter och upplevelser - för både stora och små - ja, för hela familjen.


Family at the beach - Quality Hotel


Grön och god mat


Vi brinner för god, grön och hälsosam mat som både smakar gott och gör gott. Därför serverar vi gröna och frestande rätter till alla dagens måltider - gjorda med så lite miljöpåverkan som möjligt och minimalt med matavfall! Vi brinner för lokala råvaror och vi är särskilt svaga för de nordiska smakerna. Du hittar dem hos oss.


Hitta restaurangen som ligger närmast dig och boka bord.


Seasons - food - Quality Hotel
Läs mer


Vill du läsa mer om Quality Hotel? Gör det här.


3 experttips till din nästa konferens


Hotellweekend med barn – vi tipsar dig om 8 riktigt bra familjehotell